Tak jsi sem došel
Poutníku bez cíle
Tak jsi sem došel.
Vyslyš mé volání
Poutníku bez vůle
A počni pokání.
Temnotou bloudíme
Ty a já
Poutníku…
Kam se až dostanem
Já a ty
Příteli…
Jak jsem se potkali
Tam někde v temnotě
Jak jsme se poznali.