v podpalubí
kontroluje seznamy
zvířat
a zoufale
hledá
kde má
žirafy
jeho holub
nosí mu
zprávy
o počasí
než začne
řešit dnešní
krmení
ze spíže
vytahuje zásoby
na cestu, sám
neví
proč vzal
tolik
sucharů
v deníku má
poznámku "opravit
levý bok"
a večer
počítá
kolik dní
ještě plout