Ve světle lásky
Světa všedních dnů
Maluješ otázky
Z krajin snů
A čekáš
Než odpovědi
Samy se odpoví
V oparu krás
Malých momentů
Ti po zádech
Přechází mráz
Když Ti dochází
Jaké máš štěstí
V úsměvech
Svých přátel
I náhodných kolemjdoucích
Je skryt ukazatel
Tvojí vděčnosti
V Tobě
Je Tvůj poklad
Celé spektrum barev
Co září světlem duhy
V nás
Je všechna naděje
Nových zítřků
Tak věř a sni dál
Protože kdo miluje, je milován