CHvilkové pobláznění
Že by jen.
chvilkové pobláznění?
co se mnou tak cloumá..
Nebo mi snad láska,
do hlavy stoupá..
Kde najdu mapku,
tu s kterou se neztratím,
na cestě životem,
za jedním srdcem čarovným,
Proč,
dnes slunko nevyšlo..
to kvůli Tobě,
princezno všech vesmírů..
co nosím Tě stále při sobě..
... ...
Co je to za slova ?
záléhají v uších,
když šeptáš mi do rána..
o bledých růžích..
A pak usínáš pozvolna
v půli věty,
nade mnou na nebi,
v kočáře z hvězd
které dávno vyhasly..
Komentáře (4)
Komentujících (4)