16. Ples 1975

16. Ples 1975

dusno a žár plesů a hluk hovorů utíkajících

vzala jsi šaty zelené dlouho mozkem vířící

já zas přišel za tebou

pobavení je smyslem

ztracen je kdo přichází za naplněním snů

tady pomáhá tanec smyslů v alkoholové mlze

můžu si vybrat ze žen

které neví jak se motýlům líbí krásu květin využít

řev orchestru v uších zní

projevy přízně neviděnými

zde viděli se neznámí

a vymysleli si lásku potom

při jízdě tmavými ulicemi opilců se sněhovými světly neonů

namačkáni na sobě

prchají do domovů

probouzející matky

které to ví

a co je ráno práce vstávání
Autor poet, 10.11.2024
Přečteno 29x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel