po vlnách moří
s bělostnou pěnou
vzpomínek plachty
koráb můj ženou
ostrov, kam mířím
dávno už není
potopen na dno
do hlubin snění
jachta má bílá
krásná jak ráno
žene se nocí
kde ohně planou
majáky hoří
nocí nám dvěma
podivný pocit
loď jméno nemá