Anotace: Z cyklu smotanej verš
No jo, ale když jsi moc velký kleptoman, tak se v tom lupu potom brodíš, šlapeš po něm a nemůžeš se pak ani hnout. I krást se musí s mírou.. :-)
11.11.2024 10:37:07 | Sid
Skvělý nápad. Že bych se dala na dráhu zločinu a započala ji krádeží zde?!
11.11.2024 10:34:11 | karolinakarol