Prý hračky, které preferuji
tajná hračkářství
noční přepadení připravuji
vyplením celý sklad armádní.
Hračky, které preferuji
živé i neživé
z hlíny si je modeluji
předlohy z představ i tebou půjčené.
Hračky, které preferuji
vášeň sběratele
na písku nebudu si s nimi hráti
a účel hodný badatele
jen ne a ne ho poznati.
Ostré neber - bajonety,
to ženy běžně nesnesou,
také pozor na rakety,
byť do nebe tě vynesou:-)
11.11.2024 21:14:05 | Ž.l.u.ť.á.k.
tady musím smeknou před komentem Ž.l.u.ť.á.k.a
je přesný, trefný a velmi vtipný!
12.11.2024 08:28:38 | šuměnka
:-)
Tak to jste mi teď trošku vzaly vítr z plachet, milé dámy!:-)
Pochopíte...:-D
12.11.2024 14:55:04 | Ž.l.u.ť.á.k.
Souhlasím a smekám nejen před tímto komentářem, ale před celým pánem i jeho dílem.
12.11.2024 09:49:03 | karolinakarol