Anotace: není divu
rozžatá lampa jen blikotavě
čadí
tenhle podzim hochu
už je hochu přinejlepším
zase na splátky
až přijde zima
stáhne světlo z kůže
a budeme zas klopýtati
vyčpělými vůněmi...
Pěkné..
13.11.2024 08:44:50 | Sid
hezká :)
12.11.2024 11:18:11 | lawenderr
až bude tma a chlad tak na rozžatou lampu vzpomeneš si rád ač blikotavě čadila jen trochu tenhle podzim je mimořádný - hochu ;)
12.11.2024 07:42:42 | šuměnka
divinami...
12.11.2024 00:30:12 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?