poslouchej blázne zvuky vody
když prodírá se hlínou
dnes není chvíle na náhody
co končí vlhkou špínou
jsou tajné cesty pod ocúny
kdo zná je, ví kam vedou
to na nich stojí mocné trůny
co ukončit vše svedou
co umí víc, než je ti známo
zabít i zrodit fámy
a když je třeba, táhnou dámou
anebo boří chrámy
nikdo je nezná, jejich jména
či podoby a hlasy
na každou hru je nová scéna
a nový plakát hlásí
Velevážení účastníci
Divadlo Svět vás vítá
tak nestůjte tam na ulici
vstupte...za chvíli svítá
V tom divadle je pořád plno,
skoro už není k hnutí
a hraje se, co natočeno,
dost často nervák,...někdy - na zívnutí:-)))*
12.11.2024 15:13:01 | cappuccinogirl