Podzimní melancholie

Podzimní melancholie

Anotace: Z cyklu smotanej verš

PODZIMNÍ MELANCHOLIE

Mraky si hrají
ve zlatavých barvách.
A nad mou hlavou se vznáší
mlžnej opar vědomí.

Ležet ve stínu.
Nechat se hladit větrem.
Cítit chlad podzimních kapek deště.
Tiše tlít.

Brána vnímání se pomalu uzavírá.
Není slyšet nic.
Jen jak z melancholika
krev lhostejně vytéká.
Autor OdvaznyMladyMuz, 12.11.2024
Přečteno 40x
Tipy 13
Poslední tipující: Ucitelskej, IronDodo, Iva Husárková, cappuccinogirl, Rafinka, neumelec_zivota, Psavec, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel