Holka,holka...

Holka,holka...

Holka, holka…

 

Holka, holka není jaro

slunce se jen na nás smálo.

Kveteš tady jediná,

nad tebou zmrzlá peřina.

 

Otužilá, či nedočkavá…

Vím, že slunce máš moc ráda…

Počkej na to jarní, teplé,

brzy zima tě zalehne.

 

Pak, když jaro sundá deku

budeš jedna z prvních květů,

budeš tahat lidské oči,

svět se s námi bude točit.

 

Autor Marťas9, 13.11.2024
Přečteno 29x
Tipy 12
Poslední tipující: Verunka1, IronDodo, Kan, Psavec, cappuccinogirl, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, martinaV
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezká báseň.
Děkuji za příjemné počteníčko a přeji pěkný večer

13.11.2024 22:43:09 | Verunka1

líbí

Děkuji moc Verunko...

14.11.2024 13:33:52 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel