Vím že nic nevím

Vím že nic nevím

Anotace: :-)

Nejspíše budete v šoku
z toho co na srdci mám.
Jsem na světě ze pár roků
a stále se v něm nevyznám.
A jediné co mohu říct
že nevím o něm skoro nic.

Jeden život je moc krátký
proto mi nic nezbývá.
Než smysl hledat mezi řádky
tam kde se nejspíš ukrývá.
Zatím ale mohu říct
že zvědavý jsem víc a víc.

Důležité je se nevzdat
tak zní moje rukověť.
Proto zkouším číst ve hvězdách
kde možná najdu odpověď.
I když hledám sebevíc
nenašel jsem zatím nic.

Nemá smysl se tím trápit
to jediné moc dobře vím.
Až do mě smrtka zatne drápy
možná všechno pochopím.
Zatím ale musím říct
že nevím o tom světě nic.

Možná z toho budu v šoku
až to všechno pochopím.
Snad je to otázkou roků
a nebo snad, co já vím?
Jeden by se z toho pic
vím vlastně, že nevím nic.
Autor orokroK, 13.11.2024
Přečteno 43x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, cappuccinogirl, Iva Husárková, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...všechno vědět není důležitý...;-) lepší je vědět to důležitý...

13.11.2024 14:52:09 | Marten

líbí

Naprostý souhlas ;-)

13.11.2024 15:48:34 | orokroK

líbí

Jsem taky z tvojí smečky
i mě rozum furt léčky
chystá...
však jedním jsem si jistá:

nevědět...není tak zlý
necítit...to je průser

tohle už jsem pochopila...i za živa
a co živa budu
mý moudro bude na to srdcem myslet*

13.11.2024 12:02:31 | cappuccinogirl

líbí

Souhlasím s tebou občas by měl člověk poslechnout srdce, když rozum neví ;-)

13.11.2024 12:27:31 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel