... o co víc dílko pokulhává v balistice ...
o to víc přidává populační statistice ..
... a nebo to neplánujete / to vám našeptávám pěkný věci .. že .. ?? /
11.04.2007 16:43:00 | HarryHH
... Jo ... Jarunko ...
... požíváním živočišného ... MY ...
... soudní stolice ... vyprazdňuje závist ... oni
... s úsměvem ... :-)))...
... máš krásné dítko ... sluníčko
10.04.2007 09:45:00 | Marcella
Marcelko, to je parádní. A ke všemu jsem jeden ze čtyř. Tleskám tlapkama.
Očekávej u ouška čmuchalku. Za odměnu.
10.04.2007 08:58:00 | smudlinek