V zemi hluboké / Deep ground

V zemi hluboké / Deep ground

Anotace: anglická i česká verze jedné básně (anglická vznikla dřív)

V hloubi země 

 

Posledně, když jsme se potkali

řekla jsem o tobě něco tak krásného,

že jsem tomu možná raději, 

neměla dát příležitost vyklouznout. 

 

Ó a teď se strachuju, 

strachuju se, že to dáš k ledu, 

tak studenému, že dostanu husí kůži

po celém srdci i na duši. 

 

Raději mě snad pohřbi zaživa, 

vrať mě zpátky kam patřím, 

do tepla v hloubi země, 

pokud jediné co nabízíš je chlad.

 

***

 

the last time we met, 

i said something about you, 

so pretty i maybe shoudn't have

let the words slip out 

 

oh and now im scared, 

scared that youll play it so cool, 

i'm gonna get goose bumps

all over my heart and soul

 

may you burry me alive instead, 

bring me back to where i belong, 

to the warmth of deep ground

if all you can offer is cold

Autor girasole, 13.11.2024
Přečteno 35x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Psavec, mkinka, šuměnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel