Dneska jsou ikony, co lákají davy,
hýbají masou lépe než večerní zprávy,
z politiků a umělců rostou celebrity
a videa na TikToku jsou největší hity.
I dnes jsou lidé, které osud zkouší,
kteří z téhle doby vůbec nejsou v rauši,
mají čistou duši bez růžových brýlí,
obavu, že zdravý svět ke konci se chýlí.