Milá milé
16.11.2024 11:49:42 | Dejvis
Ano, Mkinka je miláček a odpustím jí i její zlobení. Jen mi vrací, že jí nechám samotnou v kuchyni a vzdálím se. Nejraději by mě měla pořád na očích a seděla mi na klíně, ale to jí nemohu splnit. Kočičí kapsičky nelétají z nebe. Děkuji za milé čtení a zdravím.
16.11.2024 11:57:19 | mkinka
...náš kocour si pohraje a pustí...a pak ty myšky musím chytat já...;-)taky mi dopřeje trochu zábavy...
14.11.2024 15:53:43 | Marten