Všední porce
Anotace: Samota duše 2024
Začala jsem luxováním,
pak drny rvala ze zámkové dlažby.
Mazlení přišlo.
S kočkou svět je drahý.
Dala jsem si krupičnou kaši
a přemýšlela,
že kakao je poklad pravý.
A odpoledne?
Kamarádka čeká
na naší kávu
a potom neztratíme se v davu.
Dvě holky,
co našly se na Literu.
Hurá.
Přečteno 64x
Tipy 34
Poslední tipující: IronDodo, mravenec, mutil, víc, Marťas9, Ondra, kudlankaW, jort1, Rafinka, cappuccinogirl, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)