Něco vždy zanechá stopu
Kousek nebe na podnosu
jím bez pocitu hladu, spěšně
a na parapetu poslední bílé pírko
Odešel s nocí, děsil se dne
stydne postel plná snů...
budík zvoní, ozvěna trhá uši
nechal tu vůni drahé kolínské
nebudem přilévat olej do ohně
prostě je tu nový den, den jako ...
jako každý jiný, započal pondělkem
Podvazky na lustru, atmosféra bordelu
skvrny po víně jsou to jediné - co zůstane?
Jsem potřísněná uhlíkovou stopou
nejsem prý proevropskou, nechávám stopu
...odešel i s celou parádou který věřil
syndrom zavřených dveří a kamery všude
Noc beze spánku je nebezpečná, halucinogenní / návyková
Ticho je jen předzvěst hluku
otisky na mém už tak přetíženém sluchu
Pěstuji si teď dobré vztahy sama se sebou
.
Přečteno 31x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, šuměnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)