Toulání

Toulání

Toulání

Toulám se po nocích ulicemi 
zvláštních myšlenek a snů, 
jež prosakují podivnými hranicemi
rovných večerů a klikatých dnů. 

Toulám se po kopcích věčnosti, 
bych zasel tam svoje sémě. 
Neskrývám pocit naplnění a vděčnosti, 
že patřím mezi lidské plémě.

Toulám se v noci a toulám se z rána 
a procházím všemi stádii evoluce. 
Se vší hloupostí, jež byla mi dána, 
toulám se zimou a bez kapuce.

A někdy zatoulám se k světům cizím 
a nevím proč mé srdce bije. 
Ale dokud se toulám, tak věřím, 
že kdo se toulá, ten víc žije... 


 
 

Autor lukassnajdr, 14.11.2024
Přečteno 38x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Rafinka, cappuccinogirl, Sid, Psavec, mkinka, neumelec_zivota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji. :-)

15.11.2024 17:52:10 | lukassnajdr

líbí

Pěkné, jako bych viděl sebe před 30 lety..

15.11.2024 08:17:37 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel