Konce a začátky

Konce a začátky

Anotace: Z trosek k naději…

Na vrcholu hory

Prachu a popela

Našla jsi své semínko

Z něhož vyroste

Mocný strom 

 

Konce jsou začátky

Nových příběhů

A tak necháváš

Plout vlnu ticha

S mnoha slovy

Ze svých starých

Síní sláv

 

V troskách svých

Bájných chrámů

Klečela jsi

Na kolenou

Když došlo Ti

Že Tvé kořeny 

Potřebují víc

Než, kým jsi byla

 

Budoucnost

Je teď v rukou

Přítomného okamžiku 

A tak víš

Že Tvůj svět 

A jeho lotosový květ

Jsou v bezpečí 

 

V lásce a vděčnosti

Čekal Tvůj klíč

Který změnil 

Všechno 

A přitom nic

V očích většiny

Smrtelníků

 

Konce a začátky…

Přátelé a partneři

Od počátku věků

Protože jeden 

Bez druhého 

Nebyli by nic

Ve světě protikladů

 

A tak nezbývá 

Než říct

Kéž světlo pravdy

Osvětlí láskou

Naše cesty

A všechny

Naše dny 

Autor Denael, 14.11.2024
Přečteno 36x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, šuměnka, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Velké dílo plné moudrých vět..

Našla jsi vize - do hry, jménem Svět

15.11.2024 09:23:48 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel