Přítel Čas ...
Anotace: Někdo mi kdysi řekl "Přítel Čas to vyřeší!" Snad už jsem ta slova pochopila - chtělo to čas ... Tak tahle je pro tebe!
Když prožíváš těžké chvíle,
Když cítíš se nejistý.
Když jsi uvnitř ztracený
A nevíš kudy kam.
Když se díváš do budoucna
A vidíš jen černá znamení.
Když tvůj svět není takový,
Jaký by jsi si přál.
Věř v lásku a dej tomu čas!
Ať už máš v duši cokoli,
Ať už cítíš cokoli,
Ať už potřebuješ cokoli,
Dej všemu čas!
Přijdou chvíle, kdy život není takový
Jaký by se mohl zdát.
A i když tvůj svět dnes není pořádku,
Věř v lásku a dej tomu čas ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)