Super...
Posílej...
Tenhle lístek bude krásný číst:-)*
Příteli, heeej, nechtěl bys tenhle dopis rozeslat alespoň pěti přátelům???
Třeba by si ho našla i moje schránka:-)))
Jó, dobře, vim, že ne, tušim že adresátka je jediná...
No ale tož, zkusila jsem, nooo:-)*
15.11.2024 20:16:01 | cappuccinogirl
No v podstatě žádná konkrétní adresátka není :-) Což o to, já ti klidně jeden, či dva dopisy pošlu :-) jen ať to nezjistí zjistí tvá drahá polovička, to bychom měli oba dva tzv. po ptákách ;-)
15.11.2024 21:04:24 | orokroK