Jemné nyance *
16.11.2024 11:47:47 | Dejvis
Evička má velký příběh a jsem ráda, že jsem jí mohla věnovat básničku. Na svůj věk ještě chodí do práce. Syn se jí málem přiškrtil u porodu, celý život se snažila, aby mohl vést plnohodnotný život. Vážím si jí jako člověka, který roky nezapomíná na starou kámošku Jitku. Objímám.
16.11.2024 11:51:54 | mkinka