Anotace: jen tak inspirace partou studentů na náměstí u stolku u piva, vedle kterých leželo na zemi pouzdro s houslemi ;-)
Odešly housle
z koncertní síně
houslista jim
zamával líně
Odešla hudba
do světa širého
houslista zamával
a hleděl si svého...
Odešel houslista
z tohoto světa
housle mu zahrály
tichounce Mozarta
Má to zajímavou myšlenku :) Super :))
15.11.2024 18:28:50 | Gaspi03
Fakt náhoda, vznikla přímo na místě u druhýho stolku a piva ;-)
Díky moc :-)
15.11.2024 18:30:05 | Rafinka