Pozdní verš

Pozdní verš

Anotace: Z cyklu smotanej verš

POZDNÍ VERŠ

Tenhle verš je smotanej.
Motá se v kruhu.
Nestíhá.
Nenápadně se opožďuje.

Je smotanej jak joint.
Zmatenej.
Lehce návykovej
a vlastně úplně mimo.

Je smotanej jak hodinový ručičky
na prasklým ciferníku.
Ukazuje pořád stejnej čas.
Pozdě.
Autor OdvaznyMladyMuz, 15.11.2024
Přečteno 25x
Tipy 7
Poslední tipující: Sid, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel