Zima srdci
Motýli uletěli
k hrůze léta
už je nic nebolí
jsou ve svém údolí
smrti a klidu
a léto skončilo
zima je
letěli do ráje
za létem
Nahá těla
v ledu osudu
co zůstali
umrzají
Do ran pyl dal dnešní stesk
by tě smutek opyloval
v zimě bolesti
ten pyl znám
pyl ran
Za dnů domovů
z tíže letím k vám
mé hvězdy
přání
Přečteno 30x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Sid, mkinka, cappuccinogirl, neumelec_zivota, Rafinka, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)