Noc je požehnání
Kdy může slunce spát
Ta chvíle usebrání
Kdy zmizí spěch a chvat
Noc je požehnání
Kdy můžeš sama být
S duší svou se spojit
Najít vnitřní klid
Noc je požehnání
Díky za každou noc
Kdy svět na chvíli zmizí
Jen ty nad sebou máš moc
Noc je požehnání
Není to pouhý sen
Vždyť je to vlastně matka
Co rodí nový den :)
16.11.2024 19:49:28 | kozorožka