je tma a noc
i zvony oněměly
jen z hvězd se trousí
slova jako rány
o pomoc prosí
že prý večer celý
že neřeknou si
co prý bude s námi
kdo umřel by
když zítra bude stejně
a kam bys šel?
ptá se tě vlastní duše
na hvězdném nebi
plane beznadějně
tvé bohužel
napsané jednoduše
na hvězdném nebi - plane leccos brachu
a moudrá odpověď, ta vyklíčí i v hrachu :)
16.11.2024 13:26:46 | šuměnka