Tekutá vášeň
Anotace: Z cyklu smotanej verš
TEKUTÁ VÁŠEŇ
Prchavá touha.
Vzletná vášeň,
co nechodí po lidech.
Stéká po tvých zdech.
Každou kapku chytám do sklenic.
Chci víc.
Všechnu její okázalou barevnost.
Už nikdy nebudu mít dost.
A duše tvá? Je tu ještě s náma?
Je sytě rudá.
Tiše se svléká.
A pak zřetelně vidím, jak z tebe vytéká.
Přečteno 31x
Tipy 9
Poslední tipující: Jarunka, Iva Husárková, cappuccinogirl, Rafinka, šuměnka, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)