až přejdu Alpy tvého hřbetu
já a mé stádo slonů
snad příležitost náhle je tu
rozeznít srdce zvonů
pak pod Mont Blancem tvého břicha
utopím všechny vzdory
snad ještě někde šance dýchá
přežít i tyhle hory
Wow... od týhle chvíle úplně jinak pohlížím na vysokohorskou turistiku (a dopípnu, že na vysokohorskou přirážku teda taky :-))), ale jen tiše)
Tohle je úžasný dílo, já si ho ještě najdu*
18.11.2024 02:26:00 | cappuccinogirl
Utopím všechny vzdory
Kór
Když máš pěkný .... story (třeba).
...
Krásná
17.11.2024 00:53:01 | Anfádis