tajemství

tajemství

na hebkém hřbetu kočky Míny

kde jiskří světy příští

nevybrala jsi serpentýny

a teď se o zeď tříštíš

 

ve vrnivě mazlivé době

ztracená svému světu

ve skříni noci skrytá sobě

když zas ta propast je tu

 

bylo a bude pořád jasně 

jako krev v říčních rybách

krev a hněv k sobě sedí krásně

tak nebuď na pochybách

 

že se ti vrátí každé slovo

kterým jsi kolem žahla

já znám tajemství Perseovo

když dolů jsi ho stáhla

Autor zase já, 18.11.2024
Přečteno 66x
Tipy 31
Poslední tipující: Sid, IronDodo, kozorožka, Ž.l.u.ť.á.k., Fractura cordis aperta, Marten, Psavec, karolinakarol, Marťas9, Dejvis, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dobrý..

19.11.2024 11:07:28 | Sid

líbí

to je hodně vysoká laťka nastavení!
:)

dneska jsem začla tady
a poklonu až k zemi - to dílko nemá vady
těch obratů si cením!

n.á.d.h.e.r.a

18.11.2024 08:26:59 | šuměnka

líbí

děkuju ;)

18.11.2024 08:56:19 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel