Venku na Paloučku

Venku na Paloučku

Vyhulila víc pér než trávy

Teď na to myslim, když se dáví

Smutný slyšet od nalitýho chábra

Že i na toho jeho si párkrát sáhla


Vyhulila víc pér než trávy

Ta myšlenka mě nutí mazat zprávy

Ta myšlenka mi v hlavě rezonuje

Když se spánkem moje tělo bojuje


Vyhulila víc pér než trávy

A z toho seš fakt v háji

Protože není hezký poslouchat

Jak tvůj miláček chodil s někým obcovat


Vyhulila víc pér než trávy

Asi pro ní nejsem ten pravý

Když já mam k brkům odpor

Tak už zvedám bílý prapor

A vzdávám se
Autor Bisquit Nix, 19.11.2024
Přečteno 18x
Tipy 5
Poslední tipující: Sid, IronDodo, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ale no tak.. vždyť jsme za takové rádi, akorát to nahlas nepřiznáme.. :-)

19.11.2024 08:26:56 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel