Kam se poděly platonické růže

Kam se poděly platonické růže

Anotace: Proč neseš to, co ve mně umřelo

Po tolika letech ses zeptal
na mé platonické růže
zda prospívají a jestli
znova vykvetou
Ale já nechala vykácet vše své
růžové kvítí

Již bolelo se zraňovat o vlastní trny
a ty jsi již o ně nestál

Proč ptáš se teď
proč vůbec neseš nové bolavé stonky
již tu pro ně není místo
a já se stáhla z pěstování citlivých rostlin
Nech si je, nebudu o ně pečovat
Vodu nepřipravím a vláhu nerozprostřu

Ze srdce v poušti prales nevytvoříš

Autor Laven De Brig, 19.11.2024
Přečteno 21x
Tipy 10
Poslední tipující: Anfádis, jort1, Sid, IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Gaspi03
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné ale hodně smutné..

19.11.2024 08:09:27 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel