Tři dva jedna – řekni jim, kdo jsem!
Sama nevím, jak představit blázna…?
Román řízlý tmou i patosem
Hlava skrytá kdesi za nosem
Rajda někdy smutná, jindy rázná…
Tři dva jedna – řekni jim, co chceš
jaký obraz tvoje slova stvoří…?
Básníci jsou pravda jako lež
Duše, které těžko prohlédneš
když v emocích zmírají i hoří…
Tři dva jedna – prostě rub a líc
O sobě jen málokdo rád žvaní…
Vichřice, co fouká z plných plic
přála by si znát a umět říct
přála by si zažít moudro zrání…
ehm ještě se mi vybalila jedna říkanka...ene bene dule fakis usmis burbis tule makis...
20.11.2024 20:27:12 | enigman
to neznám :)
díky / ale radši se nebudu ptát, co to znamená :DD
dnes večer seš vtipnej až moc :)
20.11.2024 20:28:24 | šuměnka
Já jenom jednu radu mám...
Nech blázna, ať představí se sám...
A přetaví se sem tam v chytrolína,
ať jeho role v životě je zas na chvilku jiná...
Já ještě tohle chci teď dodat,
když básník dokáže své verše podat,
pak v jeho kůži
dobře je ženě/muži...
Opravdu komukoli,
kdo si ji dobrovolně zvolí:-)))**
19.11.2024 23:11:23 | cappuccinogirl