Chvění

Chvění

Anotace: ...

Stříbrný smrk vévodí
obrazu pohledu z okna
(bez záclon a závěsů)
upoutá mou pozornost
svým důstojným bytím
a moudrostí

Chce se mi vpít
do jeho prosté síly
rozpustit se
v jehličí
v úžasu lehkosti

Ale cosi mě vyruší
z prožitku
fascinující scény
tohoto dějství
cosi mi zapěje píseň
o nestálosti světa
a přistrčí ke dveřím
za nimiž je cesta
o které netuším kam vede

Celá se chvěju
má ruka pevně (s)tiskne kliku

...stačí jen otevřít a vstoupit
Autor Alci, 19.11.2024
Přečteno 23x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Kan, zase já, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ale krásně se chvěješ, viď??

vstup - a srdcem si tam sviť!

:)*

19.11.2024 10:42:26 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel