Slunce se zastavilo
a západ ohnivě trval.
Oblaka zůstala stát,
jakoby náhle zapomněla, kam plout.
Na co čeká ? Je konec světa,
nebo jsme Mu, jenom, nepopřáli
šťastnou cestu ?
Tak všichni ! " Šťastnou cestu... "
A stačilo to. Oblaka se pohnula
a Slunce pokračovalo na své pouti
a západ hasnul do úplné tmy.
...nezapomeňte pozdravit Ráno !
Já čtu tvý dílo ve chvíli,
kdy na obloze se už hvězdy zjevily,
však zítra ano...
To stihnu pozdravit Ráno:-)*
A když přidám pár slůvek, vět,
tak pozdravím v nich celej svět.
A úsměvem pohladím,
aby ten pozdrav měl sladkej rým:-)*
20.11.2024 00:08:14 | cappuccinogirl