Na víčkách
nezhasneš tmu
Nezvedneš
závoj z jeřabin
Zbloudilý
v prachu
Táhne se nocí stín
Za plotem
moudra
Povadlých
kopretin
"na víčkách nezhasneš tmu" - je úchvatný citát tvého formátu!
to si zapamatuju! :)
krása
20.11.2024 09:49:22 | šuměnka
Bufi, tvý dílka mám moc ráda, nesou kus moudra i krásný poetiky:-)*
20.11.2024 01:17:15 | cappuccinogirl