Divoženka a svoboda
Divoženka ve volnosti
myšlenek
tančí lesem
dech se tají jak
se s ní v tanci
kvítky pohupují
je ve svém ráji
Dech a tep myšlenek našel
svůj vzdech
v záři nebe ale
ulpívá naděje
Žije pro dálky
pro červánky
pro vítr ve vlasech
neřeší včerejší dech
a nevrací se zpět
Ale teď je ve 4 zdech
těší se na mech
a svobody pozbývá
však měla
více důvodů proč se
nevrátit do lesů
je chycena v realitě lidské
má tu dítě s vysněným mužem
hledá svobody
co ztratila
a váží si rodiny
v roli lidský
Přečteno 31x
Tipy 12
Poslední tipující: Sid, cappuccinogirl, enigman, Psavec, šuměnka, Rafinka, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)