Anotace: ..
Zrcadla
Jsou zrcadla, která vidí pravdu.
Pravdu, kterou přehlížíme
nebo pravdu,
kterou nechceme vidět.
Jsou zrcadla, která vidí světy,
které za zrcadly nevidíme.
Ta zrcadla nás vidí,
když vidět se je pokoušíme.
Jsou zrcadla, která odráží lež
a zrcadlí jen lásku
bez pocitů viny,
když správně se k nim přiblížíme.
Jsou zrcadla nás samotných,
před kterými utíkáme
do světů nám známých,
když strach v ústech polykáme.
...nepřibližovat...abych v nich neviděl jakousi cizí...;-)hmm, mou tvář...
20.11.2024 17:15:10 | Marten
Tahle zrcadla nastavuje svět...a často ve chvilích, kdy to vůbec nečekáme:-)*
20.11.2024 17:08:33 | cappuccinogirl
zrcadla odráží - a je jim fuk zda pravdu nebo lež
zcela se odváží - zobrazit celistvost! a okolnosti též :))
20.11.2024 09:34:03 | šuměnka