MPB
Minulost je starou paní,
vzpomíná a zapomíná,
má často špatné spaní,
vzpomínkami se dojímá.
Přítomnost je šarmantním pánem,
mužem, který starosti za hlavu háže,
přemýšlí v konkrétním čase,
všem k radosti i smutku káže.
Budoucnost je malé děťátko,
neví nic a neví co bude,
všem však jednou ukáže, že i tak to půjde.
Náš život je jeden střípek mnoha životů,
celku, který má své místo v našem čase...
Komentáře (0)