Srdce..
Nekoukala doleva..
..ani doprava..
když vydala se na cestu,
..dvě srdce bolavá..
Nehledala krásu těla,
..snad vedl je chtíč..
jednou ráno sebrala se,
..a šla spolu pryč..
Nekoukala doleva..
..ani doprava..
na cestu k nim přidala se
..duše toulavá..
Jedno v sobě nosil pán,
..a to druhé paní..
O tom že jsou zatoulaná,
..neměl nikdo zdání..
A tak toulají se světem,
..srdce bolavá..
nekoukají doleva..
..ani doprava..
Přečteno 24x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, Brokris, Gaspi03, mkinka, karolinakarol
Komentáře (2)
Komentujících (2)