tekuté zlato

tekuté zlato

za nocích jasných duše zpívá

jak z nebe kape voda živá

když podíváš se přímo vzhůru

vidíš, jak na nás někdo plivá

 

jsme jako rybky v akváriu

besídka dětí na pódiu

co změnila se v noční můru

říkáš si Kde to vlastně žiju?

 

a co to tělo, kosti, sádlo

jak udělat, aby ti padlo

pro příští výlet lepší výběr

teďka to právě nedopadlo

 

jdeš jako golem světem pýchy

ten nahoře se válí smíchy

a aby si to užil celé

ještě tě straší tvými hříchy

 

tak si tak říkám Tak jo, táto

když už, tak ať to stojí za to

a do sklenice přítomnosti

doleju si tekuté zlato

Autor zase já, 21.11.2024
Přečteno 45x
Tipy 22
Poslední tipující: jort1, Marten, Ywach, Emani, Psavec, Kan, enigman, Dreamy, Anfádis, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak na zázraky...

21.11.2024 11:36:21 | enigman

líbí

tleskám ti! a bavím se - a oni taky :DD

to se prolíná s mým vnímám a představami

ať to stojí za to - odehnat všechny mraky

a nebo stoupnout pod ně, ať i blesk perdu dá mi :))

21.11.2024 09:41:30 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel