paprsky slunce nás protínají
na kůži lechtají
proti srsti hladí
a myšlenky v mé hlavě protestují
…
něco našeptávají
a najednou jsem prázdný
ale v srdci už nemám hlad
nechci jíst
dneska tě objímat
ani s tebou spát
jsem naší lásky vrah
naopak - jsi lásky zachránce nyní
protože necháváš ji volně jít
a dáváš prostor, aby našla místo
i pro vás - mimo vás, zas formou čistou
a vrátila se někdy skrze ryzí cit
(když nyní oba pouze svazuje a klíní)
21.11.2024 17:17:25 | šuměnka
Souhlasím, mělo by to tak v tom vztahu být, vždy by měl být alespoň jeden, kdo to rozsekne, aby mohli každý dál jít, žít, být šťastný... :)
Dekuji, šuměnko, o5 jsi mi krásně zašuměla :)*
21.11.2024 17:26:22 | Gaspi03