kocour v botách
elegantně točí
kordem z měsíce
a jeho kníry
tančí valčík
s večerním vánkem
v rukavičkách
z nejjemnější kůže
drží čepel tak
jak dámu při menuetu
zatímco ocásek
udává rytmus výpadů
jeho smích
cinká o hradby
jak křišťálové sklo
když s grácií
kreslí do vzduchu
své slavné "M"
kocour v mušketýrkách
u tlamy má pírka
v srdci eleganci
a sklon k rytmu, tanci :))
22.11.2024 13:22:49 | šuměnka