Ideál
Anotace: Možná jsem to špatně zařadil, ale může se to brát na srandovní věc i na věc ze života, neboť epigramy pochá zejí ze života.
IDEÁL
Každej mě chce na svou stranu,
já jsem však klasickej neutrál.
Sdělím jim svůj názor, pravdu
a nic dalšího pro ně neuďál.
Je to sranda, když dva se hádaj
kvůli drobnejm triviálnostem.
Jedna tohle, druhá jiného něco ráda,
já však dávám volno jiným přednostem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)