Anotace: Na i v ní. Naivní. Na i v ní. Naivní. Na i v ní. Naivní. Na i vní.
Slep své manželství lepící páskou.
Já odejdu zadními dveřmi.
Dívám se na svého soka
a dobrovolně kapituluju.
Svou hrdost posbíram, neboj.
Jen nemůžu si občas pomoct
prostě Tě miluju.
Nejvíc si cením.
Loajality.
A tys řekl, že ta tvá mi nepatří.
Tak mi promiň.
Ty dveře musím zavřít.
Chtěla jsem pro Tebe být,
něco víc.
Snažila se naplnit šálek, který je plný.
Sám si řekl, že nikdy nebudu.
Já.
Nebudu tu pro ostudu,
protože Tě prostě miluju.
Lituju, že jsem Tě připravila o tolik tvého času.
nikoho nemůžeš připravit o čas :)
každý se o svůj čas připravuje takříkajíc sám (pokud to dopustí)
a někdy je méně snahy víc k užitku
vím, nevyžádané rady - tak promiň, pokud bys to tak vnímala
22.11.2024 19:22:16 | šuměnka
...no jo, taky jsem zažil...;-) dost jsem se v tom smažil....prostě naivní, když jsem byl s ní...
22.11.2024 18:40:45 | Marten