Krásná hodina třetí
Anotace: Samota duše 2024
Kočka se upravuje
a líže brázdy.
Den ještě počítá hvězdy.
To ona zná pohádku
a věru i pozpátku.
Větru se nebojí,
kožíšek to obstojí.
Hájí, Vánoce za humny
a ti,co nespí,
ať mají krásné sny.
Pst.
To nejsou verše,
ale kočičí plány
ze země Chvály.
Přečteno 72x
Tipy 38
Poslední tipující: mravenec, poslední mezi prvními, Jan Kacíř, MartinX, Stanislav32, Sonador, Helen Mum, IronDodo, Niška, Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)