zas řídké ráno
v panelovém světě
co myslíš, Bože
kolik z nich chce tě
a kolik neví
co vlastně chtějí
co myslíš, Pane
čemu se smějí
za dveřmi z trávy
oněmí zcela
večerní zprávy
hlavy a těla
na kusy trhá
iluze míru
z díry, kam zdrhá
cítit je síru
zas ráno žuchlo
propadlo mlhou
na zadek země...
jako by tuchlo
bezVírnou vlhou
lidského plémě :)
23.11.2024 08:14:20 | šuměnka