Fontána z bílého mramoru,
kde milenci spolu se smějí.
Ve stínu moudrých javorů,
mohou políbit se odvážněji.
V chladné vodě šátek dívka namáčí,
však na lásky žár, ten, nestačí.
Tak málo času, málo na sebe mají,
vždyť teprve se poznávají
- zpívá fontána bílá, mramorová:
to nic milí, jen vraťte se znova.
Do chladné vody dívka ruce noří,
chlapcovo tělo touhou hoří.
Své dlaně chladivé přiloží na jeho tělo,
to ještě více se touhou rozechvělo.
S láskou svému milému velí:
skoč raději do kašny, namoč se celý !
Tahle je mile láskou a roztoužením pocákaná...
Když kapesníček smočí milenka,
to hned je lásky plná voděnka...
fontána prýští citem vřelým
a milenec je rozechvělý:-)*
23.11.2024 19:35:59 | cappuccinogirl
No, snažil jsem se. Někdy mám náladu na milostnou poezii, ale musím mít nějaký příběh. Jen tak z partesu nic nevymyslím. :-))
23.11.2024 20:24:04 | Kan